Käyttöehdot

1. Yleiskuvaus

Tässä sopimuksessa osapuolet ovat sivusto: Halvin-hinta.fi (jäljempänä "sivusto") ja palvelun käyttäjä (jäljempänä "käyttäjä").

Tällä sopimuksella sovitaan sivuston käyttöehdoista.

Halvin-hinta.fi, on sivusto internetissä, jossa on esillä useiden verkkokauppojen tuotteita ja tarjouksia.

Sivuston käyttäjät pystyvät tutustumaan kymmeniin verkkokauppoihin, vertailemaan niiden tuotteita ja hintoja, sekä siirtyä tekemään ostoksia valitsemastaan verkkokaupasta.

Kaikki sivustolla annettavat tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin, eikä annettuja tietoja tule käsittää juridisena, kaupallisena, lääketieteellisenä tai sijoitusneuvontana.

Sivusto ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingosta, joka saattaa aiheutua näillä sivuilla tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen.

Sivustomme käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä tai muuta tunnistautumista.

Huomaa kuitenkin, että sivustollamme olevissa verkkokaupoissa asioiminen, voi edellyttää rekisteröitymistä.

Verkkokauppojen noudattama käytäntö saattaa kuitenkin vaihdella tapauskohtaisesti.

Sivusto pyytää käyttäjää tutustumaan erikseen kunkin verkkokaupan soveltamiin käyttöehtoihin.

Halvin-hinta.fi internet-sivujen käyttö on sallittua vain, mikäli käyttäjä hyväksyy tämän käyttösopimuksen.

 

2. Hinnat

Palvelu on käyttäjälle täysin maksuton.

 

3. Immateriaalioikeudet

Internet-sivuilla olevan aineiston kopiointi, julkaiseminen, edelleen jakelu tai tallettaminen ilman nimenomaista lupaa on kielletty, lukuun ottamatta säilyttämistä tietokoneella tai tulostamista yksityistä käyttöä varten.

 

4. Käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet

Käyttäjän tulee käyttää palvelua Suomen lakien ja asetuksien mukaisesti.

 

5. Halvin-hinta.fi sivuston oikeudet ja velvollisuudet

Halvin-hinta.fi ei myy eikä välitä sivustolla esiteltyjä tuotteita lainkaan käyttäjälle, vaan varsinainen kaupan teko tapahtuu itsenäisten verkkokauppojen omilla internet-sivuilla.

Käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä valitsemansa verkkokaupan internet-sivuilla olevat käyttöehdot ja tilauksia koskevat toimitusehdot.

Kaikki sivustolla esillä olevat verkkokaupat, vastaavat esillä olevien tuotteiden myynnistä ja toimituksista asiakkaille täysin itsenäisesti.

Halvin-hinta.fi sivusto ei vastaa millään tavalla palvelussa esitetyn aineiston (tekstit, kuvat) oikeellisuudesta, eikä luonnollisestikaan kolmannen osapuolen julkaisemasta aineistosta, johon Halvin-hinta.fi Internet-sivuilta on linkki.

Palvelun sisältö toimitetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan.

Halvin-hinta.fi sivusto pidättää oikeuden päivittää näitä sivuja, tai sulkea ne milloin tahansa.

Halvin-hinta.fi sivusto ja sen omistaja(t) ei vastaa mistään mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu näiden palvelujen käyttämisestä tai käytön estymisestä.

Halvin-hinta.fi sivuston käyttäjä hyväksyy sen, että palvelu toimitetaan sellaisena kuin se on ja sen käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

Halvin-hinta.fi sivusto ei takaa, että palvelu olisi virheetön tai keskeytyksetön.

Halvin-hinta.fi sivusto ei takaa, että palvelun kautta hankitut tuotteet tai palvelut vastaavat käyttötarkoitus- tai laatuodotuksia.

Tuotteiden tai palveluiden hankkiminen tapahtuu käyttäjän ja kauppiaan välisen sopimuksen ehtojen mukaisesti, eikä Halvin-hinta.fi sivusto ja sen omistaja(t) ole vastuussa sopimuksen sisällöstä.

 

6. Muuta

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

 

Secure

Kaikki oikeudet pidätetään © 2023 - Halvin-Hinta.fi